5 nachten Thalasia Ervaring!

Hotel Thalasia Costa de Murcia****, Murcia

Kaart
5 nachten Thalasia Ervaring!
Hotel Thalasia Costa de Murcia****
Hotel Thalasia Costa de Murcia****
Hotel Thalasia Costa de Murcia****
Hotel Thalasia Costa de Murcia****
Hotel Thalasia Costa de Murcia****
Hotel Thalasia Costa de Murcia****
Hotel Thalasia Costa de Murcia****
Hotel Thalasia Costa de Murcia****
Hotel Thalasia Costa de Murcia****
Hotel Thalasia Costa de Murcia****
Hotel Thalasia Costa de Murcia****
Hotel Thalasia Costa de Murcia****
Hotel Thalasia Costa de Murcia****
Hotel Thalasia Costa de Murcia****
Hotel Thalasia Costa de Murcia****
Hotel Thalasia Costa de Murcia****
Hotel Thalasia Costa de Murcia****

5 nachten Thalasia Ervaring!

Hotel Thalasia Costa de Murcia****, Murcia

Ervaar het beste van wat Thalassotherapie je te bieden heeft bij Hotel Thalasia Costa de Murcia! Thalasia biedt alle voordelen van moderne thalassotherapie, welke in de 19e eeuw ontstond. Het ¨levende¨ water van de Middellandse zee is rijk aan ingrediënten die in de handen van de beste specialisten indrukwekkende therapeutische effecten bereiken.

Het water dat gebruikt wordt in de zwembaden en tijdens de behandelingen van Thalasia Thalasso Centrum wordt op meer dan 700 meter van de kust en op een diepte van ongeveer 9m uit de Middellandse zee gepompt. Dit water is van uitstekende kwaliteit, net als de beroemde modder, die bekend staat om zijn therapeutische eigenschappen. Ervaar het beste van Thalassotherapie gedurende dit 5 nachten programma! Wij bieden ook kortere of langere programma's, alsmede gespecialiseerde programma's voor mensen die lijden aan huidziekten of reuma. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Inclusief:

  • BONUS alléén voor SIS klanten: Gratis gebruik van slippers en gratis WIFI op de kamer!
  • 5 nachten accommodatie
  • Dagelijks ontbijtbuffet
  • Dagelijks ongelimiteerde entree tot de baden van het Thalasso centrum
  • Gebruik van badjas en handdoeken
  • 4 dagen behandelprogramma, inclusief:
  • 4x modderpakking
  • 4x Jet douche
  • 2x Massage onder de Vichy douche
  • 2x Thalasia Massage

Exclusief:

  • Vlucht naar en van Murcia of Alicante vliegveld
  • Transfers van en naar het vliegveld
  • Gebruik van Hotel fietsen (€7 voor halve dag, €12 hele dag)
  • Overige maaltijden en drankjes
  • Extra behandelingen
  • Persoonlijke verzekeringen

Wanneer wil je verblijven in Hotel Thalasia Costa de Murcia****?

Vanaf Tot Personen Prijs Opmerkingen
01 januari 2016 30 december 2016
€ 388,00 p.p. Standaard Tweepersoonskamer*
01 januari 2016
30 december 2016
€ 548,00 p.p.
Single gebruik van Tweepersoonskamer*
01 januari 2017
30 december 2017
€ 567,00 p.p.
Single gebruik van Tweepersoonskamer*
01 januari 2017 31 december 2017
€ 420,00 p.p. Standaard Tweepersoonskamer*

*Priizen zijn ¨vanaf¨ en per persoon. Voor een exact prijsvoorstel, laat ons dan je gewenste reisdata weten!

Opmerkingen:

  • Dit pakket kan op elke dag van de week beginnen
  • Indien je het verblijf wilt verlengen met extra nachten of als je in een Suite wilt verblijven, laat het ons weten en wij sturen je een aangepaste prijsopgaaf
  • Dit pakket kan uitgebreid worden met extra behandelingen, wij sturen je graag het Spa menu toe
  • Wij kunnen je helpen met het organiseren van een transfer of bij het huren van een auto
  • In het Thalasso centrum is het dragen van badkleding verplicht
Kaart

Hotel Thalasia Costa de Murcia**** is een van de meest moderne thalassotherapie centra in Spanje. Thalasia is gelegen in een rustige omgeving vlakbij de San Pedro del Pinatar zoutvlakte, de zeer dichtbij gelegen Mar Menor (de grootste binnenlandse zee van Europa) en de Middellandse Zee. Mercure Thalasia is geopend in 2007 en biedt aantrekkelijke opties voor gezondheidstoerisme en recreatie.

Thalasia biedt alle voordelen van moderne thalassotherapie, welke in de 19e eeuw ontstond. Het ¨levende¨ water van de Middellandse zee is rijk aan ingrediënten die in de handen van de beste specialisten indrukwekkende therapeutische effecten bereiken en bieden u een unieke en natuurlijke Wellness ervaring!

Het hotel is ontworpen door Jose Vázquez-Illa. U vindt er tal van gemeenschappelijke binnen- en buitenruimtes, waardoor uw verblijf zeer aangenaam en comfortabel is. De grote, prettige binnenplaats is het hart van het hotel, waar u ontspannen een boek kunt lezen, Waar u kunt genieten van een kopje thee in de middag of een glas wijn in de avond.

Hotel Thalasia heeft in totaal 128 standaard tweepersoonskamers, 18 Superior kamers, 62 Junior Suites en 3 Suites.

Maar het is het Thalasso Centrum waarom u naar Hotel Thalasia gaat. Het water dat gebruikt wordt in de zwembaden en tijdens de behandelingen van Thalasia Thalasso Centrum wordt op meer dan 700 meter van de kust en op een diepte van ongeveer 9m uit de Middellandse zee gepompt. Dit water is van uitstekende kwaliteit, net als de beroemde modder, die bekend staat om zijn therapeutische eigenschappen.

Thalasia biedt ontspannings- en sport-faciliteiten, de modernste schoonheidsbehandelingen en geïntegreerde fysiotherapie-programma's, allemaal onder medisch toezicht. Hier vindt u een combinatie van klassieke spabehandelingen, moderne technologie en innovatieve watertherapie technieken.

Bij Thalasia Thalasso Centrum is men gespecialiseerd in ¨Medische Hydrologie¨. Medische Hydrologie is een officieel universitair medisch specialisme. Deze studie bestudeert de eigenschappen van geneeskrachtig mineraal water, natuurlijke mineralen, zeewater en regulier water. In het bijzonder is deze studie gericht op de manier waarop water een positief effect op het menselijk lichaam kan hebben in relatie tot gezondheid en ziektes.

Je kan hier terecht voor een ontspannende spa break, maar ook mensen die lijden aan huidziekten of reuma zijn bij Thalasia aan het juiste adres.

Wellness faciliteiten:

  • Binnen zeewaterbad 32-34º
  • Buiten zeewaterbad 24-25º
  • Aqua gym bad 24-25º
  • Contrast labyrint
  • Bi-thermale douches
  • Voetenbad
  • Finse sauna
  • Marine stoombad
  • Ijskamer
  • Ontspanningsbad
  • Ontspanningsruimte
  • 40 Behandelkamers
  • Fitness ruimte
  • Spa café
Type hotel
4* Hotel 
Kamers
211 
Single friendly
Spa faciliteiten
Uitgebreide Thalasso Spa 
Gesloten
-- 
Luchthaven
Murcia (San Javier) & Alicante 
Ligging
Dichtbij de kust 
Wifi
yes

Locatie

Mercure Thalasia Hotel & Thalasso Centrum zijn gelegen op 15 km en 15 minuten rijden van Murcia San Javier vliegveld of op 80 km en 50 minuten rijden van Alicante vliegveld.

Gast ervaringen (12)

  • “Heerlijke ontspannende beleving!”

    Ans, Spain - 20 oktober 2014
  • “Heerlijk ontspannende break!”

    Therese, Netherlands - 29 september 2014
  • “I'm really happy to be able to say both the hotel and package were superb, our five day stay was fantastic. The massages were fantastic, especially the Thalasia one, but we loved all of them as well as the marine circuit.”

    Veva, Spain - 07 september 2014
  • “We are grateful for us it was a very pleasant experience! It has been very healthy both physically and mentally. Excellent attention of sports coach and trainer. Staff very good care and the people who gave us the medical service and coordinated with the kitchen was very good. Many thanks and we will come back!”

    Rafael & ingrid, Venezuela - 24 maart 2014
  • “I did enjoy a lot my stay at Thalasia! The program is deeply relaxing and very healthy. I very much enjoyed the diet followed during my stay and I am totally satisfied with the results!”

    Olimpia G., Italy - 26 augustus 2013

Score

Hotel
8
Programma
9
Eten
7
Service
8
Algemeen
8

Pers beoordelingen (0)

5 nachten Thalasia Ervaring!

Hotel Thalasia Costa de Murcia****, Murcia

Kaart

Andere arrangementen die door dit hotel worden aangeboden

  • 7 nachten Thalasia Health

    Geef je gezondheid en energieniveau een boost! Het Hotel Thalasia Costa de Murcia biedt alle voordelen van moderne thalassotherapie, welke in de 19e eeuw ontstond. Het ¨levende¨ water van de...

    vanaf € 699,50

    Bekijk het arrangement